Legal Professional Gil Fried vil fungere som sjefredaktør for idrettsanlegg så vel som lovgivningen

Hackney-publikasjoner avslørte i dag introduksjonen av idrettsanlegg så vel som lovgivningen (SFL), en periodisk som vil bli guidet i Stor del av Gil Fried, en sportsadministrasjonsprofessor ved University of New Haven, samt et berømte rådgivende råd om advokater samt fagpersoner i Facility Administration fra hele landet.

SFLs Yokohama F. Marinos Skjorter mål er å tilby informasjon så vel som tjenester til ledere av sportsanlegg, deres råd, så vel som tilknyttede selskaper for å bidra til å redusere juridiske AC Milan Skjorter problemer samt hjelpe med å løse juridiske problemer. I stedet for bare å rapportere viktige spørsmål, vil SFL våge å tilby kontekst så vel som tjenester for ledere så vel som advokater.

“Vi er ekstremt heldige som har Gil, som er en internasjonalt anerkjent ekspert, advokat, forfatter, samt foreleser i sportsrett, Facility Safety, samt Facility Management, som vår sjefredaktør,” uttalte Holt Hackney fra Hackney Publications , Nasjonens ledende utgiver av tidsskrifter for sportslovgivning. “Gil vil føre tilsyn med den redaksjonelle retningen til SFL (), inkludert å administrere et ekstremt kvalifisert redaksjonelt rådgivende styre. Han vil også tilby sin egen viktig innsikt i artikler som vises i SFL. ”

Nyhetsbrevet, som tilbys på gratis basis til anleggsledere, advokater, akademikere, så vel som tilknyttede enheter i feltet, vil bli publisert Aston Villa FC Skjorter digitalt annenhver måned. For å abonnere, burde besøkende se overholdelsen med lenken:

“Vi er i stand til å tilby SFL for helt gratis siden den sterke støtten fra bransjen, spesielt våre foreløpige annonsører, inkludert Havkins Rosenfelt Ritzert & Varriale, LLP (HRRV) samt Sadler Sports Insurance,” uttalte professor Fried. “De erkjenner at dette vil være en must-lest-publikasjon som kan hjelpe anleggsledere med å forhindre unødvendig rettstvist, samt lette fareadministrasjonshodepine.”

Carla Varriale fra HRRV la til at slike fasiliteter “har distinkte ansvarsproblemer. Denne publikasjonen vil tjene et bredt publikum ved å fremheve de beste metodene samt innsikt, inkludert disse problemene. SFL bringer det nye synspunktet markedets behov. ”

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post