Overlapping av hjernerystelse så vel som vektkuttede symptomer undersøkt i kampsport

som bidro til dette nettstedets database over Battle Sports Security Studies, ble en fersk artikkel publisert i Clinical Journal of Sport Medicine som adresserte skjæringspunktet mellom to av den største helse og velværefarer i kampsport, skade fra rask ekstrem vektskjæring og hjernerystelse.

I forskningen, med tittelen A Survey of Battle Athletes ‘raske vekttap -metoder, samt evaluering av forbindelsen med hjernerystelseskinn, ble 132 Battle Sports -idrettsutøvere kartlagt dokumentasjon av forskjellige emner inkludert hjernerystelseshistorie, vektkuttpraksis, symptomer som samsvarer med hjernerystelse også som symptomer under raske ekstreme vektkutt.

Forfatterne oppdaget at mange av de rapporterte symptomene på hjernerystelse speilet symptomer idrettsutøvere opplevde under vektskjæringspraksis. De bemerket også at mange idrettsutøvere rapporterte om “en forverring og forlengelse av hjernerystelsessymptomer” mens de gjennomgikk raske vektkutt.

Dette førte til at forfatterne observerte at “raskt vekttap så vel som hjernerystelsessymptomer er sterkt assosiert” i tillegg til at “hjernerystelsessymptomer bør overvåkes sammen med Olympique Lyonnais Skjorter hydreringstilstand for å forhindre noen form for sammensatte påvirkninger av tidligere RWL på tolkningen av hjernerystelse Vurderinger samt for å forhindre potensielle feildiagnoser blant kamputøvere “

Det fulle abstrakte lyder som følger:

Objektiv:

Det er en høy forekomst av hjernerystelse samt regelmessig utnyttelse Uruguays herrelandslag i fotball Skjorter av raskt Arsenal FC Skjorter vekttap (RWL) teknikker blant kampsportidrettsutøvere, men den tilsynelatende likheten i symptomer som er opplevd som et resultat av en hjernerystelse eller RWL har ikke blitt undersøkt. Denne forskningsstudien undersøkte kampsportidrettsutøvere for å undersøke forskjellene i tegnutbrudd, så vel som helbredelse mellom kampsport så vel som evaluerte forbindelsene mellom hjernerystelse så vel som RWL -symptomer.

Design:

Tverrsnittsstudie.

Innstilling:

Data ble samlet inn med en på internettundersøkelsen.

Deltakere:

Hundre trettito (115 mannlige idrettsutøvere samt 17 kvinnelige idrettsutøvere) kjemper mot idrettsutøvere.

Inngrep:

Modified Sport Concussion Evaluation Tool (SCAT) Sign sjekkliste samt vektskjæringsspørreskjema.

Hovedresultatmål:

Undersøkelsesprodukter inkluderte kampsportdisiplin, vekttap, medisinsk historie, vektskjæringsspørreskjema, samt hjernerystelse samt vektskjæringskontrolllister.

Resultater:

Sterke assosiasjoner (Rs = 0,6–0,7, p <0,05) ble observert mellom hjernerystelse så vel som RWL -symptomer. De hyppigst rapporterte skiltoppløsningstidene var 24 til 48 timer for et vektkutt (WC; 59%) samt 3 til 5 dager for en hjernerystelse (43%), med 60% til 70% av idrettsutøverne som rapporterte også som forlengelse av hjernerystelsessymptomer når du gjennomgår en wc. De fleste av utøverne (65%) rapporterte også minst en wc i karrieren for å "ikke gå etter planen", noe som resulterte i mangel på energi (83%) samt styrke/kraft (70%). Konklusjoner: Rask vekttap så vel som hjernerystelsessymptomer er sterkt assosiert, med de fleste av utøverne som rapporterer om en forverring av hjernerystelsessymptomer under en wc. Resultatene antyder at hjernerystelsessymptomer bør overvåkes sammen med hydreringstilstand for å forhindre enhver form for sammensatt innvirkning av tidligere RWL på tolkningen av hjernerystelsesvurderinger, samt for å forhindre potensielle feildiagnoser blant kamputøvere. Dele denne: Twitter Facebook Som dette: Som lasting ... I slekt Gå tilbake til Battle Sports i samsvar med ConcussionMay 17, 2016in "Safety Studies" Association of Ringside Physicians publiserer hjernerystelsesadministrasjon Konsensuserklæring for Fighters.July 31, 2018in "Safety Studies" Studie - Mindre enn 6% av kampsporttrenere viste tilstrekkelig hjernerystelse KnowlededEdEcr 14, 2021in "Safety Studies"