Mohegan Department of Athletic Regulation implementerer vektkuttreformer

Mohegan Department of Athletic Regulation har endt opp med å være den siste atletiske kompensasjonen for å implementere vektkuttreformer i kampsport.

Som rapportert av Themmareport.com, har Mohegan -kompensasjonen sendt et brev til jagerfly som er arrangert for å kjempe på Bellator 153 rådgivning av de nye forskriftene som ligner på nyere reformer som ble vedtatt i California. Brevet sjekket ut som samsvar med –

Viktig varsel for alle jagerfly så vel som ledere

I den bekjempende idrettsindustrien er reguleringskommisjoner i ferd med å bestemme den aller beste metoden for å motvirke ekstrem så vel som CF Monterrey Skjorter ekstrem raskt vekttap før en konkurranse. Det skal ikke være et æresmerke å gå ned i vekt på en måte som er farlig så vel som usunn, så vel som i løpet av en nær fremtid vil det bli implementert nye sikkerhetstiltak Flamengo Skjorter som vil påvirke deg.

En øyeblikkelig beskyttelse implementert av Mohegan Tribe Department of Athletic Regulation per 30. januar 2016 er forbud mot all IV -hydratiseringspraksis/bruk, i et forsøk på å begrense usunn vekttap. Hvis en konkurrent oppdages å ha brukt en IV til rehydrering etter å ha veid inn på Mohegan Sun, vil han/hun ikke kjempe så godt som vil bli bøtelagt så vel som suspendert nasjonalt i 6 måneder.

I tillegg vil alle jagerfly på det kommende Bellator 153 -kortet ha to valg å evaluere inn 21. april 2016 på Mohegan Sun. Overholdelsen med prosesser vil bli brukt:

Alle jagerfly må oppgi klokka 18.00 onsdag 20. april 2016 med Bellator-tjenestemenn (informasjon vil være foran til MTDAR) hvilken prosess med å veie inn at de vil bli valgt. Fighterens avgjørelse vil være endelig når den er rapportert til MTDAR.

Alternativ 1. 11:00 -12: 00 pm innveiing 21. april 2016

-Hvis en konkurrent bestemmer seg for å innveide før den offentlige innveiingen, vil de kunne gjøre det mellom kl. 11.00 og kl. 12.00. Dette vil bli tenkt på deres offisielle vekt. Hvis konkurrenten av en form for grunn slutter å jobbe for å legge vekt, vil han/hun ha så mye som to timer på nytt å veve på hvilket tidspunkt vekten vil bli tenkt på endelig. Enhver type konkurrent som ikke offisielt har veid inn innen kl. 12.00. Må vente til kl. 17.00. å veie inn offentlig. Etter FC Tokyo Skjorter innveiingen Mtdar vil ta jagerflyene blodtrykk og puls, vil dette ikke påvirke din kvalifisering til å bekjempe dagen med dagen.

Alternativ 2. 17:00 21. april 2016 Live Weigh-In / Public uttalelse av alle vekter

-Alle Fighters må gå til den elektroniske innveiingsarrangementet. Kjempere som har fullført innveiingsprosessen, skal tråkke på skalaen, samt ha deres tidligere registrerte offisielle vekt kunngjort. Kjempere som ennå ikke har veid, vil offisielt bli veid på dette tidspunktet. Hvis konkurrenten av en form for grunn slutter å jobbe for å legge vekt, vil han/hun ha så mye som to timer på nytt å veve på hvilket tidspunkt vekten vil bli tenkt på endelig.

* Alle krigere er nødvendige for å indikere at deres mohegan stamme atletiske reguleringer kommer i kontakt med før hun tråkker på skalaen.

Annonse

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Nevada spesifiser atletisk kompensasjon vedtar tidlig evaluering av INS for UFC 200June 21, 2016in “Vektkuttreform”
Bellator kontrakter Mohegan -kompensasjon for å føre tilsyn med London Medication TestingJuly 13, 2016 i “Mohegan Department of Athletic Regulation”
Brasil siste MMA -regulator for å omfavne tidlig evaluere Ins. juni 2016in “Vektkuttreform”