4 indikasjoner er at du er sterkere enn du tror du er

Det er spesifikke ting som fjerner tegn på et høyt nivå av fysisk styrke-som å kunne kjøre en Manchester City Skjorter seks minutters kilometer, benkpress 275 kg, eller gjøre 30 pull-ups uten å bryte svette.

Men disse tegnene er definitivt ikke de eneste tegnene på fysisk styrke, så vel som det er mange ting du kan oppleve i ditt daglige liv som antyder at du er sunn så vel som sterk – selv om du aldri tråkker i et treningsstudio . (Finn ut nøyaktig hvordan det å jobbe med din fysiske utholdenhet kan gjøre deg også psykologisk sterk.)

La oss se på fire indikasjoner på at du kanskje har utsikt over, som kan antyde at du er sterkere enn du tror du er.

Du har et solid VfL Wolfsburg Skjorter grep

Klarer du å åpne en pickle -krukke uten en ny tanke? Eller kommenterer folk regelmessig ditt faste håndtrykk? I så fall er du sannsynligvis høst under den “fysisk sterke” paraplyen. “Grip utholdenhet er et av de største tegnene på generell kroppsstyrke,” uttaler Simon Byrne, ernæringstrener, fysisk kondisjonsinstruktør, samt eier av fysiske kondisjonsressurser av Byrne. Når du eldes, er senket håndgreps utholdenhet forbundet med en rekke dårlige helse- og velværeutfall, inkludert forverring av muskelmasse, høyere fare for kroniske tilstander og/eller funksjonshemninger, samt redusert kardiovaskulær helse.

Så hvis du for øyeblikket ikke har noen form for problemer med håndtaket – og har et solid, sterkt grep – ta det som en indikasjon på at du sannsynligvis er sterkere (og sunnere!) Enn du tror du er.

“Hvis du aldri [eller sjelden] sliter med å åpne en krukke, shaker -flaske eller noe som trenger et stramt grep, er det en ekstremt stor mulighet for at du har et solid base av styrke,” uttaler Byrne.

Du kommer seg raskt

Som ethvert individ som har våknet opp dagen etter en treningsfølelse og så vel som utarmet, trenger kroppen din tid mellom treningsøkter for å reparere arbeidet selv. Men nøyaktig hvor mye tid det trenger for å reparere arbeid kan være et avgjørende tegn på fysisk styrke.

Generelt, jo mye mer du trener, jo sterkere blir du, så vel som jo raskere du kan komme deg mellom treningsøkter. “Hvis du er i stand til å komme deg raskere fra treningen din … så indikerer dette at du har sterkere muskler,” uttaler Reda Elmardi, lisensiert utholdenhet samt kondisjonsspesialist, registrert kostholdsekspert, samt eier av fysisk treningsnettsted Fitness Center geit .

Er du ikke sikker på om du er forberedt på å takle en trening til – eller om du krever en dag til å komme deg? Fitbits hverdagslige beredskapspoeng bruker en rekke datapunkter, inkludert aktivitetsnivåer, søvnmønster, samt hjertefrekvensvariabilitet, for å finne ut om kroppen din er forberedt på en trening med høy intensitet-eller om det vil ha mye mer fordel av å prioritere Hvil så vel som bedring.

Så hvis du oppdager at kroppen din trenger mindre så vel som mindre driftsstans mellom treningsøkter, kan du tenke på det en fjerningsindikasjon på at kroppen din blir sterkere.

Du kan berøre tærne

Hvis du kan berøre tærne uten mye problem, kan den allsidigheten være en indikasjon på styrke. “De fleste tror på utholdenhet som nøyaktig hvor mye vekt en person kan løfte, men en indikator på muskelmasse utholdenhet er fleksibilitet,” uttaler Byrne.

For å være tydelig, er det ikke en direkte forbindelse mellom allsidighet så vel som utholdenhet (eller med andre ord å være allsidig, indikerer ikke nødvendigvis at du er sterk). Det er mye mer at det å være allsidig gir deg en flott grunnlinje eller grunnlag for på samme måte å bygge styrke.

“Selv om det å være mye mer allsidig ikke nødvendigvis gjør deg sterkere, fører du ikke allsidig absolutt til Ajax Skjorter at et privat er svakere,” uttaler Byrne. “Du kan ikke trene med et fullstendig utvalg av bevegelse, så vel som du også er mye mer skade utsatt for trange muskler.”

Og selv om ikke all allsidighet kommer fra yoga, ender folk som gjør metodyoga for allsidighet på samme måte ofte styrke – takk til å holde forskjellige positurer så vel som posisjoner i forskjellige tider, noe som hjelper å utvikle muskler.

Så hvis du er en allsidig person – og kan berøre tærne uten mye av en utfordring – kan det være en indikasjon på at du er fysisk sterkere enn du tror.

Du har energi til å makt med dagen din

Det er mange ting å gjøre hver dag, både enorme og små. La oss for eksempel oppgi at du jobber hjemmefra. På alle typer leverte dager, kan det hende du må gå opp så vel som ned trappene flere ganger, leke med ungdommene dine i lunsjtimen, tilbringe en flott del av dagen på å jobbe på det stående skrivebordet ditt, samt løp rundt Kjøkkenområdet ditt som lager middag for deg selv så vel som familien.

Og hvis du oppdager at du effektivt kan navigere i disse tingene – og komme til slutten av dagen uten å føle at du ble truffet av en lastebil? Tenk på deg selv sterk.

Det er en forbindelse mellom fysisk STAMina så vel som utholdenhet. Når du er sterk, har du utholdenheten (eller utholdenheten) til å komme med dagen. Så hvis du kan komme deg med all turgåing, løfte, stå, snakke, så vel som annen fysisk aktivitet, må vi navigere hver dag, i tillegg til at du kan gjøre det uten å føle oss utmattet eller slynget? Det er en indikasjon på utholdenhet så vel som utholdenhet – som på sin side er en indikasjon på fysisk styrke.

Bunnlinjen? Hvis du har energi til å makt med mange av dagene dine uten å føle deg utmattet, er muligheter for at du er sterkere enn du gir deg selv kredittscore for.

Vil du bli sterkere? Prøv disse tipsene

Hvis alle de tidligere nevnte indikasjonene høres sant ut for deg, som nevnt, er du sannsynligvis sterkere enn du tror. Men hvis du etter å ha lest dem, tror du på deg selv, “Hmm … kanskje jeg er virkelig mindre sterk enn jeg trodde,” ikke å bekymre deg! Det er mange trinn du kan ta for å forbedre styrken din, inkludert:

Arbeid fysisk form i din daglige rutine. Hvis du vil bli sterkere, krever du å jobbe med det – og det indikerer å arbeide fysisk form i hverdagens rutine. Rutinemessige rutinemessige treningsøkter samt på samme måte ser etter små, grunnleggende metoder for å øke styrken, fleksibiliteten, samt utholdenhet utenfor treningssenteret (for eksempel ved å ta trappene i stedet for heisen eller ta fem minutters strekkpauser på flere punkter Gjennom dagen).

Prioritere søvn. Det er vanskelig å ta skritt for å bli sterkere hvis du er utmattet hele tiden. Mål for 7 til 8 timers topp søvn per natt.

Spis mye mer protein. Det du spiser kan på samme måte spille en viktig funksjon i å bygge styrke – og det inkluderer å spise mye protein. “Protein er byggesteinen til muskelmasse; Hvis kroppen din ikke har tilstrekkelig protein, kan den ikke utvikle muskler, sier Elmardi. I kjøp for å øke proteininntaket ditt, gjør det til en bekymring å integrere mye mer proteinrik mat i kostholdet ditt-som kjøtt, fisk, egg, samt nøtter.

Denne informasjonen er bare for akademiske funksjoner, så vel som ikke er ment som en erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du må ikke bruke denne informasjonen for å diagnostisere eller behandle et helse- og velværeproblem eller tilstand. Inspiser alltid med legen din før du endrer kostholdet ditt, endrer søvnvanene dine, tar kosttilskudd eller starter en ny fysisk kondisjonsrutine.

Deanna Debara

Deanna DeBara er frilansskribent med base i Portland, OR. Hun dekker et stort utvalg av velværeemner, inkludert kondisjon, ernæring, forhold, samt mental helse. Arbeidet hennes har dukket opp på storistisk, menns helse, ravishly, løsningen, det som er flott av vitamin Shoppe, så vel som mer.