ABC overhaling “jordet” konkurrent som betyr i virkelig håper å forene politikken

Betydningen av en jordet konkurrent i MMA er avgjørende som knær så vel som spark til sjefen for en slik motstander er forbudt. I 2016 myknet Association of Boxing Commissions samt Combative Sports (“ABC”) politikken med troen på at noen krigere spilte systemet ved å endre seg fra å stå til jordet ved bare å sette en finger på lerret.

Modifiseringen i 2016 ble ikke enstemmig enige om så vel som førte til betydelig fragmentering av politikken på plassering på tvers av nordamerikanske jurisdiksjoner. Fighter Security var hovedårsaken bak jurisdiksjoner som ikke omfavnet den nye politikken, da de var nølende med å utvide scenariene der jagerfly kunne ta i hodet traumer.

Med tanke på å forene Juventus Skjorter politikken på nytt årets ABC årlige seminar fikk en enstemmig stemme som passerte 42-0 for å oppgradere betydningen igjen. Som aller først rapportert av Jason Floyd, omfavnet ABC overholdelsen med definisjonen

Den ulovlige handlingen med å sparke eller kne hodet til en jordet motstander: en jordet konkurrent er definert som: enhver type del av kroppen, annet enn fotsålene (unntatt fingrene) som berører det kampende områdegulvet. En konkurrent vil bli tenkt på jordet hvis håndflaten eller den lukkede knyttneven på den ene hånden, og/eller noen form for annen kroppsdel, berører det kampende områdegulvet.

Håpet er at alle jurisdiksjoner vil omfavne denne betydningen innen 1. juli 2020. Floyd melder at vedtakelsen av den nye politikken er betinget av å overholde vilkårene:

Etter at alle kommisjoner har gjort endringene for å endte opp med å bli enhetlige, samt har gitt skriftlig verifisering av overholdelse av ABC -styret, vil den nye enhetlige retningslinjene endte opp med å være effektiv innen 1. juli 2020. I tillegg vil denne policyjusteringen endte opp med å være effektiv innen 1. juli 2020. I tillegg vil denne policyjusteringen endte opp med å være effektiv innen 1. juli Real Madrid Skjorter 2020. I tillegg vil denne policyjusteringen være effektiv innen 1. juli 2020. I tillegg vil den nye enhetlige retningslinjene i tillegg til å være effektiv innen 1. juli. er betinget av at alle kommisjoner som kommer tilbake til ABC i tillegg til å være til stede på prosessen. Endemålet for denne policy -modifiseringen per ABC er å ha sporten til å ha en enhetlig politikk satt i alle spesifiserer så vel som stammekommisjoner for å hjelpe jagerflyene med å ha et enkelt policy -sett.

Uansett hva ABC ønsker hver jurisdiksjon vil ta en frittstående beslutning om å omfavne politikken eller ikke med ofte forskjellige tidslinjer. Dette nye språket ser ut til å være et praktisk OGC Nice Skjorter fare, så vel som ideelt sett kan utvilsomt gjenforene det splinterte landskapet.

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

ABC foreslår ny “Grounded Fighter” -politikk i Mmajuly 25, 2022
2017-The Year of MMAs “Dis-Unified” regler 3, 2017 med 1 kommentar
Cabmma vedtar hælspark til nyrer samt ABCs nye betydning av Grounded FighterJuly 25, 2017