3 Nye funksjoner gjør at trening med Fitbit er mye bedre enn noen gang

som planlegger å bryte en svette på treningsstudioet, prøve den varme nye kickboks-klassen, eller treffe din velprøvde løpesti senere? Sørg for å inspisere med Fitbit før du kommer i gang, siden treningsopplevelsen din i dag får en oppgradering!

Takket være utgivelsen av tre nye funksjoner, kan du nå spore treningsstatistikken din, samt tilpasse treningsopplevelsen din på mange flere metoder enn noen gang før. Sjekket ut for å oppdage hva som er nytt for alle Fitbit -individer, så vel som hva som er oppdatert for Fitbit Fee HR ™ samt Fitbit Surge ™ -brukere.

Nytt for alle Fitbit -brukere!

Nå kan du sette deg i tillegg til å spore regelmessige treningsmål

Hvis du krever en ekstra nudge for å komme i bevegelse, er det din heldige dag! Fitbit lar deg nå sette regelmessige treningsmål basert på antall dager per uke du vil være aktiv. Treningsmål hjelper deg med å holde deg inspirert på hverdag og regelmessig basis ved å vise et bilde av utviklingen din for å holde deg ansvarlig for din helse og velvære, så vel som fysisk kondisjonsreise.

Enten du sporer treningsøktene dine direkte på gadgeten din med treningsmodus, manuelt logger en treningsøkt eller bruker Mobilerun i Fitbit -appen, og hver øvelse du gjør teller mot målet ditt. Fitbit Fee HR så vel som Fitbit Surge -enkeltpersoner kan avhenge av SmartTrack, en ny funksjon som umiddelbart sporer treningsøkter, som å gå, løping eller utenfor sykling, i tillegg til at du gir deg kredittscore for aktiviteten din mot treningsmålene dine. (Fortsett å lese for å oppdage mye mer om SmartTrack!)

Det beste av alt: Du kan sette målet som er flott for deg! Ideelt nå er det vanlige treningsmålet ditt satt i fem dager per uke. I appen vil du kunne tilpasse det vanlige målet ditt for å forme dine fysiske kondisjonsmål.

Nytt for Fitbit Fee HR & Fitbit Surge -brukere!

Sporingsøvelse er nå mye enklere med SmartTrack

Å spore treningsøkter på Fitbit Surge samt Fitbit Fee HR er mye enklere så vel som smartere enn noen gang takket være en ny funksjon som heter SmartTrack. Nå vil trackeren din umiddelbart erkjenne at du har gjort en øvelse, bestemme hvilken type aktivitet, samt registrere den i Fitbit -appen.

SmartTrack gjenkjenner bare treningsøkter eller aktiviteter der det er konstant bevegelse-ting som turgåing, løping, Nagoya Grampus Skjorter utenfor sykling, så vel som elliptiske, i tillegg til sport med høyt bevegelse, som tennis, basketball, så vel som fotball, også Som treningskurs som holder deg i bevegelse, som kardiokickboksing samt Zumba.

SmartTrack kan på samme måte tilpasses. Alt du krever å gjøre er å gå til treningsinnstillingene i Fitbit -appen din, samt velge hvilke SmartTrack -aktiviteter du vil bli anerkjent som treningsøkter. Du kan også endre antall minutter du krever å gjøre hver aktivitet i kjøp for at det skal telle til treningsmålet ditt. For eksempel kan SmartTrack stilles til å spille inn din 30-minutters Power Walk til lunsj, samt forsømme din uformelle spasertur etter middagen. (Standardinnstillingen for SmartTrack er 15 minutter, men du kan endre den til å fange aktiviteter som varer 10 minutter, 90 minutter, så vel som hva som helst i mellom.)

Planlegger du å ta del Aston Villa FC Skjorter i en aktivitet med gode tilbud og stoppstart, for eksempel en styrkerutine eller en bootcamp-klasse? Prøv å bruke treningsmodus på Fitbit Fee HR samt multisportmodus på Fitbit Surge for den mest eksakte sporingen under treningsøkter, samt å få sanntidsstatistikk på håndleddet.

Pulsesporing under trening er mye bedre med PurePulse ™

En fersk oppdatering av PurePulse hjertefrekvensinnovasjon for Fitbit Fee HR så vel som Fitbit Surge gir en enda mye bedre hjertefrekvensopplevelse under så vel Förenta Staterna herrelandslag i fotball Skjorter som etter treningsøktene dine. Oppdateringen forbedrer ytelsen til hjertefrekvensen når du bruker treningsmodus så vel som multisportmodus under spesifikke treningsøkter med høy intensitet. Du kan legge merke til forbedringene mens du sykler, jobber med kardioutstyr, eller under høyintensitetsøvelser-som for eksempel under din neste Zumba- eller Bootcamp-klasse.

Er du forberedt på å knuse noen mål?!

Med disse tre nye funksjonene fra Fitbit, får du nå mye mer av treningsopplevelsen din enn noen gang før – mer personalisering, mye mer ansvarlighet, i tillegg til mye mer suksess!

SmartTrack så vel som PurePulse tilbys nå for Fitbit Fee HR samt Fitbit Surge -individer på alle operativsystemer. Treningsmål tilbys for iOS, Android, samt Windows -individer nå.

*Dine personlige pulssporingsresultater med PurePulse kan variere. Akkurat som alle hjertefrekvenssporingsteknologier, påvirkes nøyaktigheten av fysiologi, gadgetplassering, samt forskjellige bevegelser. Oppdag mer.

Denne informasjonen er bare for akademiske funksjoner, så vel som ikke er ment som en erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du må ikke bruke denne informasjonen for å diagnostisere eller behandle et helse- og velværeproblemeller tilstand. Inspiser alltid med legen din før du endrer kostholdet ditt, endrer søvnvanene dine, tar kosttilskudd eller starter en ny fysisk kondisjonsrutine.