Atkins nye kostholdsplan revolusjon: Under etterforskning

Atkins nye kostholdsplan revolusjon: Under etterforskning
av Jamie Hale

Gjesteblogg av Jamie Hale. Avdøde Robert C. Atkins er forfatteren av Atkins ‘nye Diet Plan Revolution. Atkins er også skaperen så vel som tidligere direktør for Atkins Free Medicine i New York City.

Kostholdsplanen er en lav karbohydrat med høyt fett kostholdsplan uten begrensninger i fettinntaket. Kostholdsplanen begynner med en induksjonsfase (alt fra 2-36 uker) som begrenser karbohydratinntaket til bare 20 g/d. Bruken av frukt, brød, pasta, korn, stivelsesholdige grønnsaker, samt meieri annet enn ost, krem eller smør er forbudt i denne fasen av kostholdet. Det er to faser som samsvarer med induksjonsfasen der hverdagens karbohydratinntak forbedres i regelmessige trinn på 5 gms og 10 gm (Aragon, 2007; Hale, J 2007). Deretter kommer vedlikeholdsfasen, der dieters typisk tar inn mellom 40-90 g karbohydrater (Goodwin, 2010).

Talsmenn for fettfattig, lav-cho (karbohydrat) dietter avviser konseptet om at kaloriinntaket er avgjørende for enten vektskaffelse eller vekttap (bevis motsier denne påstanden). De forsikring hevder at “de fleste overvektige individer ikke overspiser”, selv om de antyder at måltider med høy cho etterlater individer mindre fornøyde enn måltider som inkluderer tilstrekkelig fett, noe som resulterer i forbedret sult i tillegg til forbedret matinntak.

Når det gjelder vekttap, hevder Atkins at det på en lav cho diettplan er “metabolske fordeler som vil gjøre det mulig et al., 2001). Videre hevder talsmenn overproduksjon av insulin, drevet av høyt CHO -inntak, er årsaken til den metabolske ubalansen som ligger til grunn for overvekt.

Overdrivelsen av insulins funksjon i overvekt er ikke uvanlig, så vel som ofte antydes av mange av dagens mange fremtredende ernæringsguruer, i sannhet har dette problemet blitt blåst ut av proporsjoner. Golay et al. (Freedman et al., 2001) rapporterte at personer som konsumerte 1000 kalori dietter inkludert 15% CHO hadde betydelig lavere insulinnivå sammenlignet med de som konsumerte 45% CHO, men det var ingen forskjell i vekttap mellom de to gruppene. Lignende resultater er blitt oppdaget i andre studier.

Mine tanker: Atkins ‘nye kostholdsplan revolusjon

Studier nevnt av Atkins for å støtte hans påstander var av begrenset varighet, utført på et lite antall mennesker, manglet tilstrekkelige kontroller, samt benyttet dårlig definerte dietter. Noen få av disse, i tillegg til andre studier, tilbakeviser virkelig påstanden om at lav-cho dietter, i mangel av kaloribegrensning, gir en metabolsk fordel.

Tidlige studier på et begrenset antall overvektige fyrer så vel som kvinner antyder at personer som konsumerer lav-cho dietter reduserer generell kaloriinntak og går ned i vekt.

Å konsumere høye mengder protein i kombinasjon med lavt kalsium, så vel som veldig lite frukt, så vel som vegetabilsk inntak kan være skadelig for beinhelse og velvære (New, et al., 1997). I mange tilfeller tilbyr lavkarbohydratdietter lavere enn antydet inntak av vitamin E, vitamin A, tiamin, vitamin B6, folat, kalsium, magnesium, jern, kalium samt kostholdsfiber (Freedman, et al., 2001). Under disse situasjonene er tilskudd nødvendig.

En annen viktig vurdering er vanntapet som oppstår med Atkins -planen. I de tidlige stadiene av kostholdsplanen kan du forvente et betydelig tap i vann (på grunn av glykogenutarming, for hvert gram glykogen du lagrer deg på samme måte som lagrer 2.8 – 3,5 gram vann). Troen på at det er noen magiske metabolske fordeler med denne kostholdsplanen er en feilslutning som ikke støttes av vitenskapelige data.

Langsiktig vekttap skjer siden kalorireduksjon. Ulike studier har antydet en enorm reduksjon av kalorier (under vedlikeholdskrav) når du overholder dietter med lite karbohydrat.

Den nyeste versjonen av kostholdsplanen fremmer inntaket av matvarer med høy fiber; Noe som er en flott ting (i mange tilfeller). Mange mennesker som har overholdt kostholdsplanen, anerkjenner nå kostholdsfett, er ikke den eneste grunnen til at folk er fete, og det er heller ikke det onde som ofte fremmes av talsmenn for lite fett.

Avslutningsvis, hvis du kan holde deg med matanbefalingene, samt fungere godt mens du overholder et lite karbohydratdiett, Urawa Red Diamonds Skjorter kan Atkins Diet Plan være for deg. Idrettsutøvere som bruker Atkins ‘kostholdsplan, burde være ekstremt forsiktige ettersom ytelsen kan oppleve (redusert ytelse skjer typisk i glykolytiske idrettsutøvere- idrettsutøvere som er viktigste drivstoffkilde er lagret glukose- glykogen).

Enhver kostholdsplan som resulterer i vekttap forbedrer typisk helse- og velværemarkører. Hvis du overholder Atkins -planen, så vel som ikke synker vektlønnen nær rente til lipid (kolesterol, triglyserid) nivåer.

Tallrike studier har sHown at i fravær av vekttap kan ketogene dietter (lite karbohydrat dietter) være skadelig for blodlipidnivåer, mens ketogene dietter som resulterer i vekttap er bra for blodlipidnivået. Hvis du skaffer deg vekt, reduser kaloriene enda mer eller prøver noe annet.

Referanser:
Aragon, A. (2007). Girth Control: The Science of Fat Loss samt Weight Acquire 1st Edition. Alan Aragon 2007.
Hale, J. (2007). forståelse så vel som tull: ernæringsvitenskapen og trening. MaxCondition Publishing 2007.
Freedman, Mr., et al. (2001). Fremtredende dietter: En vitenskapelig gjennomgang. Obesity Research Study Vol.9 Suppl.1. mars 2001.
Atkins RC. (1992). Dr. Atkins New Diet Plan Revolution. New York: Avon Danmarks herrelandslag i fotball Skjorter Books, Inc; 1992.
Goodwin K. Atkins Diet: En omfattende analyse. Kostholdsplankanalen [åpnet] 27. november 2010
New, Sa., Et al. (1997). Ernæringsinnflytelse på benmineraltetthet: En tverrsnittsforskningsstudie hos premenopausale kvinner. Am J Clin Nutr 65: 1831-9 1997.

Om forfatteren
Jamie Hale er en sportskondisjonstrener, forfatter, utenforusiast samt fysisk form og ernæringskonsulent. Han er eier av MaxCondition Training samt MaxCondition Nutrition. Han har bidratt til forskjellige øvelser så vel som sportspublikasjoner (nasjonalt så vel som internasjonalt) samt har skrevet seks bøker. Jamie er medlem av World Martial Arts Hall of Fame i anerkjennelse av hans kondisjoneringsarbeid med kampsportkunstnere. Han blir tenkt av mange i markedet som ekspert på smidighet så vel som omfattende fysisk treningstrening. Han blir også forstått for sin evne til å få kroppsbyggere mager så vel som tørr som bein for konkurranse. For å oppdage Olympique Marseille Skjorter mye mer om Jamie, se nettstedet hans på www.maxcondition.com samt eller ta kontakt med ham på (859) 749-2695. Han blir også tilbudt for seminarer og leirer