Er 3D -energidrikker legitime eller en sinnsykt hypet byste?

av Matt Weik

Har du noen gang hørt folk snakke om Frankrikes herrelandslag i fotball Skjorter noe på det sosiale nettverket til det punktet hvor du sa til deg selv: “Jeg krever å prøve det” så vel som var utrolig i ekstase da du til slutt oppdaget det i din regionale butikk? Hei, det er meg. Jeg har hånden hevet. Jeg kan ikke fortelle deg nøyaktig hvor mange ganger jeg har rullet med fôr på sosiale nettverk, i tillegg til at folk publiserte bilder av 3D -energidrikkene.

Min siste sør for min regionale supplementbutikk jeg observerte i kjøleskapet at de hadde noen få forskjellige smaker av 3D -energidrikkene. Å være at jeg er tilhenger av smellet så vel som regimet bomullsgodismak, jeg tok meg den rosa 3D -kan i tillegg til den nye kromboksen som nylig Barcelona Skjorter ble utgitt som butikkeieren fortalte meg var en virkelig flott smak (minn meg For å slå ham neste gang jeg ser ham – spoiler alert).

I løpet av de neste par dagene drakk jeg begge bokser og ønsket å gi kommentarene mine, så vel som synspunkt på 3D -energidrikkene. Det er klart, dette er mine meninger så godt som du kan oppdage at du har nøyaktig samme eller helt annerledes.

Det var noen problemer fra ekstremt start
For å gi deg litt backstory på 3D -energidrikkene, ble de produsert av den fysiske kondisjonen påvirker/YouTuber, Christian Guzman. Hvis navnet virker kjent, ja, det er den samme personen som har Alphalete Athletics, Alphalete Gym, så vel som hans nyeste jobb kalt Alphaland. Jeg kan ikke slå personen for kjas. Han forgrener seg i tillegg til å dyrke hver eneste av merkene sine.

Det alle ble sagt, når 3D -energidrikken aller første ble lansert, så de ingenting ut som de gjør nå, så bra som først ble kalt opp energi. Det indikerte imidlertid ikke at de ikke så kjent ut. Faktisk så de så kjent ut at hvis du ville ha lagt den ved siden av en spesifikk konkurrent, allerede ute på markedet, ville du ha vanskelig for å skille dem fra hverandre. Kan du anta hva som skjedde videre?

Unødvendig å si at likhetene utløste ganske litt problemer, så vel som før de forsto det, ble det åpnet en lovlig boks med ormer. Christian ble deretter pålagt å redesigne drinken fra en flaske til en boks, men holdt bildet strømlinjeformet ved å bruke en solid farge sammen med 3D -logoen (igjen, endre navnet fra Up Energy).

Hva er profilen til 3D -energidrikkene?
Interessant nok var profilen til 3D -energidrikkene ikke det jeg trodde det var (sannheten ble fortalt, jeg så ikke på etiketten før jeg fullførte den andre kan jeg kjøpte). Til min overraskelse var det ikke bare karbohydrater i produktet, men likeledes sukkeralkoholer. Når du sjekker ut Cotton Candy -smaken (rosa boks), sjekker du ut 15 kalorier, 7g karbohydrater, samt 2g sukkeralkohol.

Nå kan du tro på deg selv at disse tallene ikke er så ille. Jada, du vil ha rett. 15 kalorier er ingenting sammen med 7g karbohydrater – i den store planen for ting. Imidlertid når de ser på noen måte av konkurrentene på plassen, har de 0 kalorier, 0 karbohydrater, samt 0 sukker når du gjør en sammenligning av hva andre forbrukere også snakker om i tillegg til å drikke.

Ikke bare det, men hvorfor legger merkevarer fremdeles fargestoffer så vel som farger til produktene sine? For lignende av hva som helst hellig, er drikken tilgjengelig i en forbannet boks. Ingen ser på væsken så vel som ingen kommer til å helle den ut av boksen så vel som i et glass – det skjer bare ikke. Så slutt å legge det til!

Den lette karbonatiseringen er en god touch, og gir en flott glatt så vel som skarp drikkeopplevelse Yokohama F. Marinos Skjorter kontra noe som er “flatt” eller altfor kullsyreholdig der du gir deg med å overholde hver slurk. I tillegg er det å ha ni smaker allerede ute på markedet ganske utmerket for et merke som ikke har vært rundt så lenge. For ikke å nevne at de er på noen enorme detaljhandelsteder som Kroger, Walmart, Circle K, 7-Eleven, GNC, samt Albertsons for å nevne noen. Ekstremt imponerende! Respekt!

Hver boks av 3D-energidrikkene er smalt med 200 mg koffein sammen med noen ekstra godbiter som taurin, ginseng, L-karnitin, glukuronolakton, inositol, samt guarana. Jeg betalte rundt $ 2 per boks. Totalt sett kan jeg ikke være sint på profilen, det er ganske bra. Jeg er bare noe salt siden jeg virkelig ønsket at denne drikken skulle være som Monster Energy Ultra Zero i tillegg til å være null uansett overalt.

Min endelige dom
Dette er mest sannsynlig hva dere alle har ventet på å se. Hva er mine endelige tanker om 3D -energidrikkene? Vel, Christian Guzman, selv, var en betydelig fan av Monster Energy Ultra Zero Energy Drinks (White Can). Han brukte til å vise dem frem i alle YouTube -videoene sine – det var religiøst. Da jeg hørte at han introduserte sin egen energidrikk, regnet jeg med at det måtte være mye bedre enn Monster Energy Ultra Zero (White Can) hvis det er det som satte thE Bar for Christian, så vel som fikk ham til å tenke på å komme inn i rommet.

Vel, jeg tok feil. Dere forstår alle at jeg er en direkte skytter, jeg får ikke betalt for å gjøre disse evalueringene i tillegg til at jeg ikke har noen forbindelse med Christian eller noen form for merkevarene hans. Så … Jeg var grundig misfornøyd med 3D -energidrikkene. Gitt, jeg hadde bare de rosa så vel som kromsmaker derfor langt. Imidlertid er min erfaring fra de to alene tilstrekkelig til å få meg til å ta et vanskelig pass, så vel som bare gå tilbake til Bang eller regime hvis jeg trengte en pick-up.

Den rosa boksen som jeg påpekte tidligere var ment å smake som bomullsgodteri. I tillegg til at jeg ikke trodde at det hadde noen form for likheter med smaker av bomullsgodteri, gledet andre mennesker som har undersøkt den rosa smaken glede av den – til hver hans eller hennes egen. Kromboksen var ment å være en jordbærlimonade (jeg måtte virkelig slå den opp siden smaken ikke er på boksen som alle de andre smakene er, og heller ikke kan jeg plukke ut noen form for visse smaker fra smak alene). Som du sannsynligvis antar, trodde jeg ikke at det smaker noe som jordbærlimonade.

Totalt sett, hvis noen ga meg en boks, ville jeg drikke den, men jeg går ikke ut av metoden min for å se etter 3D -energidrikker å kjøpe og konsumere. Hvis jeg krever noe, vil jeg gå tilbake til Monster Energy Ultra Zero (White Can), Bang eller Reign.

Har du prøvd 3D -energidrikkene? Hvilke smaker har du prøvd hvis du gjorde det så bra som hva var tankene dine? La oss forstå ned i kommentarene.