Mark Search saksøker UFC / Lesnar som påstår doping -svindel konspirasjon

sent i fjor Mark Search truet med å saksøke UFC og Brock Lesnar etter at Manchester City Skjorter den høyprofilerte jagerfly testet positivt for forbudte stoffer etter UFC 200. Han foreslo til og med at anerkjente påstander om racketeering. I dag gjorde Search godt på løftet sitt saksøkt Zuffa, Lesnar og Dana White i føderal domstol.

Full domstolsinnlevering finner du her-Mark-Hunt-VS-UFC-doping-lovsuit (H/T til ESPNs Brett Okamoto som brøt denne historien og var snill nok til å gi meg en kopi av innleveringen)

I innleveringen av 27 sider, påstår Search en konspirasjon mellom UFC, White og Lesnar for å la Lesnar konkurrere på UFC 200 mens du forbedrer medisiner uten å møte ringvirkninger før etter faktum.

I en lydbit antyder kravet overskudd over sikkerhet.

Hunt fremhever UFCs anti -dopingpolitikkens sentrale mål om å beskytte jagerfly

deretter fortsetter å merke seg at ved å gi Lesnar dispensasjon av den normale 4 måneders USADA -testperioden for å returnere UFC -idrettsutøvere, konspirerte UFC for å la Lesnar dope krenke grunnlaget for anti -dopingpolitikken.

Kanskje mye plagsomt for UFC, fortsetter Search videre med å hevde at dette er en forekomst i en historie med dopingdekkinger som viser et mønster som åpner døren til UFCs TRT -tid som påstår som følger:

Kravet er avhengig av 8 utløsere av handlinger (dvs. formelle juridiske grunnlag for å saksøke). Hunt hevder følgende

Ulovlig racketeering i strid med føderal lov

Ulovlig racketeering i strid med Nevada State Law

Bedrageri

Å skaffe Hunts tjenester (for å bekjempe Lesnar) under falske forutsetninger

Kontraktsbrudd

Brudd på pakt av god tro og rettferdig omgang

Forsømmelse

Urettferdig berikelse

Hunts sannsynligvis største barriere for denne påstanden vil Crystal Palace FC Skjorter være hans egen tidligere uttalelser fra rettsdommer og bemerker at han ikke brydde seg om Lesnar doping, han ville kjempe ham uansett å fortelle MMAjunkie

“Jeg bryr meg ikke – alle må være på like spillfelt, for å være ærlig, men det er hva det er… .Jeg bryr meg ikke om du jukser eller ikke. Jeg vil slå ansiktet ditt i. Det er alt jeg har. ”

Zuffa vil helt sikkert kaste dette beviset i Hunts ansikt som utfordrer hans forslag om at han er imot å kjempe mot PED ved hjelp av motstandere. Også plagsom for søk vil være det faktum at Zuffas dispensasjon for Lesnars 4 måneders testperiode ble offentlig avslørt før kampen og søket kjempet uansett. Det er tøft å antyde uredelig skjul når de “skjulte” fakta uttrykkelig var kjent før kamp.

Zuffa vil sannsynligvis forsøke å stole på frafallet som finnes i UFC/USADA Anti Doping Policy som søket kontraktsmessig avtalt og leser som følger

Hunts påstander går imidlertid langt utover gode trosfeil og antyder en dårlig tro -konspirasjon, slik at ovennevnte avkall sannsynligvis ikke vil være av verdi.

UFC vil sannsynligvis også stole på frafallet i Hunts markedsføringskontrakt som sannsynligvis leser som følger:

Hvis dette kravet overlever tidlige forsøk på oppsigelse basert på ovennevnte avkall på spillet. Forslagene om en langvarig doping -konspirasjon som går tilbake til TRT -tiden, vil åpne døren for en bred og forferdelig oppdagelsesprosess.

Jeg mistenker at hvis denne påstanden overlever et forslag om å avskjedige Zuffa, vil bli inspirert til å nå bosetting før sportens TRT-epoke og interne dopingavvik blir utsatt under rettsvesenets sterke søkelys. Skadene som en slik prosess kan føre til at merkevaren deres, selv Spanias herrelandslag i fotball Skjorter om kravet er vellykket beseiret, kan oppveie den kortsiktige smerten ved en rask og konfidensiell oppgjør.

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Mark Search Revamps UFC Doping -krav med endret klage 3, 2017
Domstol – Battle Sports Athletes samtykke til å bekjempe doping konkurransefebruar 15, 2019 med 1 kommentar
UFC – Mark Search Doping -krav “Fatalt Defektiv” 1. mars 2017